Onderhoudsproducten, antivriesmiddelen en koelvloeistoffen in Antwerpen.

Groothandel in vetten en oliën in Schoten (Antwerpen)

Belco Motor Oil is een dynamische groothandel die gespecialiseerd is in de aankoop, opslag, verwerking en distributie van oliën en vetten. Buiten deze activiteiten bieden wij eveneens een brede waaier van nevenproducten aan zoals: additieven voor motor olie voor personenwagens en industriële toepassingen, aerosols van de meest courante smeermiddelen, onderhoudsproducten zoals ontvetters en kuisproducten, winterproducten zoals antivriesmiddelen, koelvloeistoffen en oliën speciaal ontwikkeld voor tweewielers.

Grenzeloos

Belco Motor Oil geniet groot aanzien in binnen- en buitenland. Een reputatie die wij danken aan onze vlekkeloze service en intense naleving van de strengste milieureglementen. Maar ook ons productenassortiment zelf is grenzeloos. Alle materialen voor onderhoud, ontvetten, koelen en smeren vindt u bij Belco Motor Oil.

Pardon, service

Belco Motor Oil levert diensten na verkoop. Zo installeren wij toestellen die het gebruik van oliën en vetten ondersteunen. Smeerpompen bijvoorbeeld, of ontvettingsinstallaties en opvangbekkens. Deze apparaten geeft Belco Motor Oil bij grote bestellingen ook graag in bruikleen.

Bezoek onze website

Voor een overzicht van al onze producten en specificaties bezoek onze website. Je vindt er tevens een uitgebreide technische fiche om je nog beter te helpen.

Bezoek onze website